Beställt resa – äntligen…

Nu har jag äntligen fått tummen ur och beställt en resa till – Grekland! Har varit i Grekland ett par gånger tidigare och måste faktiskt säga att det älskar det landet. Visserligen har jag inte varit i någon storstad – likt Aten – utan jag har bara varit och luffat runt i ö-världen. Så det kanske är fel att säga att jag älskar Grekland, men jag gillar i alla fall deras ö-värld. Det kan jag inte säga något annat om.

Nu var det dock inte Grekland och min kommande utlandsresa som huvuddelen av detta inlägg skulle handla om, utan istället hade jag tänkt nämna några ord om min kommande helg. Det är nämligen så att jag har bestämt mig för att ge mig ut på stan för att inhandla en ny keps. Brukar oftast handla på nätet, men tyvärr har jag inte hittat någon snygg och passande keps som jag vill ha. Har kollat på många hemsidor.

Eftersom att att jag inte brukar gå i affärer kommer jag dock förmodligen ha svårt med att hitta en snygg keps, så därför behöver jag er hjälp. Kom med tips på butiker som säljer snygga kepsar!