Hur du kan kombinera med nässmycken

Precis som med armband, halsband och ringar som vi har olika uppsättningar för till vardags och till fest så bör även nässmyckena skilja sig åt för de olika tillfällena. Våga skaffa ett strassmycke och glittra lite extra. Det där nässmycket kan skapa lite extra feststämning. Och festvinnaren är ju alltid ett nässmycke i guld.

Är du inte mycket för strass och bling bling så kan du satsa på olika designs som passar till olika outfits. Eller matcha dina kläder eller make up färgmässigt genom att välja en pärla eller sten i samma färgskala.

Var kan du hitta nässmycket till festen?

Idag finns det ett stort antal sidor på nätet där du kan hitta en hel uppsjö med nässmycken för festligare tillfällen. Det finns med näsringar i strass och tingel, pluggar med glittrande stenar, små läckra pärlor för näsan – det mesta du kan tänka dig och lite till.

Du hittar även butiker som har stora sortiment med olika nässmycken och även på vissa marknader finns det en hel del att välja på. Ibland kan det kännas bättre när man får se hur smycket ser ut i verkligheten. Ibland kan man bli lite lurad av hur det ser ut på bild. Och är det tänkt att vara ett smycke till en speciell fest så är det inte roligt om det är helt fel färg eller design än vad du tänkt dig.

Mixa och matcha

Matcha gärna ditt nässmycke med ett par läckra örhängen, ett halsband och varför inte ett armband. Har du både näsring och pin så låt dem gå i samma stil. Det kommer ge ett härligt helhetsintryck och det lyfter helt klart hela din outfit.

Tips

Om du tycker det blir lite dyrt att köpa dina nässmycken, så tipsa vänner och familj om vad du önskar dig. Det blir den perfekta gåvan för dem att ge antingen på din födelsedag eller varför inte till jul!