Skulle du vilja göra en lash lift?

Lash lift är en form av ögonfransböjning som sägs vara ett skonsammare alternativ än ögonfransförlängning. Detta är en populär metod för att få fransarna att se naturligt nöjda och längre ut. En lash lift-behandling tar vanligtvis upp till 60 minuter och processen är relativt enkel. Strå för strå fästs fransarna med noggrannhet runt en silikonrulle som placeras ovanpå ögonlocket. Genom applicering av två vätskor ges ett permanent böjt resultat.

Efter en genomförd lash lift är det viktigt att komma ihåg att under 24-48 timmar undvika all form av mascara och rengöringsprodukter med olja. Att undvika varma duschar, bastubad och generellt hög värme rekommenderas också. Ögonfransar växer och omsätts hela tiden, vilket innebär att din lash lift inte är permanent utan försvinner i takt med utväxten. Den naturliga livslängden för en lash lift är mellan 6-12 veckor.

Lash lifts utförs på diverse skönhetssalonger och priset ligger från cirka 600 kronor till 2 000 kronor. Behövs produkter för själva fransböjningen eller för efterbehandlingen kan både kunder och skönhetssalonger hitta dessa online.