Justin Bieber i april

Som de flesta av er förmodligen redan vet, slog Justin Bieber i april nästa år. Justin Bieber, flicka idol från Kanada som hittades på YouTube av Scooter Braun, som senare blev hans manager. Jag har i princip älskade honom sedan första gången jag såg honom. Hans ögon, röst och aa .. Allt han är bara så underbart. Han bryr sig verkligen om sina fans och är inte bitchig som vissa andra stora konstnärer verkar vara. Jag fick inga biljetter till biljettsläpp och trodde att jag skulle köpa mig en biljett på blocket istället. Men där priserna är minst dubbelt så höga som de var på ticnet. Så för mig att ha råd biljetten, resan till Stockholm och hem och även hotellet jag måste låna pengar. Jag tar en avlöningsdag lån eftersom det är den bästa allternativet när jag behöver pengarna snabbt så att biljetterna inte tar slut. Om jag får en biljett, skulle jag vara den lyckligaste tjejen. Att se min största idol, som jag följde under tre år nu, hade verkligen varit bra för mig. Jag tror att jag skulle gråta genom hela konserten av lycka. Verkligen behöver låna pengar direkt så att jag har chansen att få en biljett!