Livestreama för att kolla på stryktipset

Stryktipset har funnits under väldigt lång tid och är en av de äldsta spelformerna som vi har i Sverige. Du kunde redan innan andra världskriget spela på stryktipset men då så spelade man endast på 12 matcher och inte 13 som vi gr idag. Idag är spelet är väldigt populärt och spelas av väldigt många personer över hela Sverige. Nu kan man dessutom livestrema sina stryktipsmatcher var som helst där man har en tillräckligt snabb internetupploppling.

Du spelar spelet genom att kryssa i hur du tror att 13 matcher fotboll kommer att sluta. Du kan kryssa i att dem vinner, att dem förlorar eller att du tror att det blir oavgjort. För att vinna så måste du ha minst 10 rätt. Vinner du mindre än tio kronor så får du inte vinsten utbetalad till dig utan den läggs istället på nästa vecka så att potten byggs på. Det är vanligast att vinstpengarna bara blir småpengar när du får 10 rätt men detta händer även ibland när du har 11 rätt.

Oftast så spelar man bara på stryktipset en vecka och gör där efter en ny rad, men där finns även dem som spelar lite mer på chansning och lägger in samma rad flera veckor framåt. Då har dem ingen aning om vilka dem spelar på och spelat blir då mer ett chansspel. Dock får du enbart lämna in samma rad tio veckor framåt.