Trisslotter i present

Om någon fyller år och du inte vet vad ska köpa kan du alltid köpa trisslotter i present. Trisslotter är Sveriges överlägset populäraste skraplott och uppskattas av alla. Det spelar ingen roll om du ger bort trisslotter i present till ung eller gammal, mamma eller pappa, kille eller tjej, alla gillar att få trisslotter i present. Om du ger bort trisslotter i present ger du födelsedagsbarnet spänning och i bästa fall har du gett bort födelsedagsfestens dyraste present. Du kanske har gjort födelsedagsbarnen till miljonär!

Det är inte alltid man köper enbart trisslotter i present, många brukar lägga till några trisslotter vid sidan av den vanliga presenten.  Skicka med några trisslotter i present tillsammans med blombuketten på mors dag, tillsammans med chokladasken på alla hjärtans dag eller tillsammans med julklappen på julafton. Det visar att du bryr dig, att du ger den som fått trisslotter i present en chans att vinna något riktigt stort.

Det finns även de som köper en hel bunt trisslotter i present istället för att köpa något annat. Det är inte heller så illa eftersom födelsedagsbarnet då får goda möjligheter att vinna. Dessutom är trisslotter en perfekt present att skicka med posten eftersom frakten för trisslotterna inte kostar mer än ett vanligt brev.