Bleka tänderna snabbt

Om du är i behov av att bleka tänderna snabbt så kan jag tipsa om en väldigt bra metod som har fungerat kanon för mig. Metoden jag pratar om är tandblekningspennan. Det är, precis som det låter, en penna som är fylld med blekgel. Du sprutar sedan på blekningsgelet på dina tänder och väntar i cirka 30-60 sekunder, sedan är behandlingen klar! Svårare än så är det faktiskt inte att bleka tänderna. Du behöver göra det ungefär två gånger om dagen i drygt 2-4 veckor för bästa resultat.

Jag brukar kika här när jag är på jakt efter en ny tandblekningspenna. Den sidan listar nämligen massvis av olika sidor som har full koll på det här med tandblekningspennor. Vilka aktörer som är billigast och så vidare. Ja, en mycket bra sida helt enkelt för dig som vill ha vitare tänder!

Nu ska jag dock inte sitta här och tjata om tandblekning, utan istället ska jag gå ut och njuta lite av den sköna solen. Ciao!